vasárnap

Élménybeszámoló




A tegnapi nappal lezárult a Debreceni Babahordozó Hét (hetek :)) programsorozata, és el kell hogy mondjam, nagyon jól éreztük benne magunkat! Nagyon sok új kismamát láttunk, sokat beszélgettünk, érdekes és hasznos előadások bővítették tudástárunkat.

A péntek - szombat is a hordozásról szólt. Pénteken Haypál Orsi jött hozzánk, aki a Budaörsi hordozós klub (az első ebben a témában, amely nyomán országszerte rengeteg klub jött létre!) alapítója és vezetője, előadást tartott a Hordozók világáról.
Hallhattunk a hordozás lelki aspektusáról, fizikai szempontjairól valamint gyakorlati kérdésekről.
A mai kínálatban ugyebár egy újdonsült kismama (kispapa) nem tudhatja, mi is fontos egy jó hordozóeszközben, mi az ami valóban kényelmes és jó is a babának.
Ebben segített a szombati előadásunk is, Dr. Szeverényi Csenge ortopéd szakorvos előadása a helyes hordozóeszközökről, a kicsi anatómiai felépítéséről, számára és a szülők gerice, teste számára helyes hordozásról.

Az előadás végén lazításképpen Könyves Zsuzsa szórakoztatta a babákat Ringató programjával, majd délután kisorsoltuk a tombolanyereményeket és jót beszélgettünk, játszottunk :)





Teljes képtár: itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése