vasárnap

Advent első heti akció


NAGY MANDUCA HORDOZÓ AKCIÓ!

MINDEN LIMITÁLT MANDUCA HORDOZÓ MOST STANDARD ÁRON!!!

ADVENT ELSŐ HETÉN, AZAZ 2010 DECEMBER 4-IG

alt alt

3 év hosszított garancia, 100% biopamut, limitált kiadás
3000db készült belőlük összesen!

Miért a Manduca az egyik legjobb babahordozó eszköz?

Hát igen nekünk személyes nagy kedvencünk ez a csatos hordozó, meg kell valljam. Először is az SSC (soft structured carrier) merőben más mint egy kenguru. Egy átlagos szemlélő akár le is kenguruzhatná, hiszen ebben is magunkon hordjuk szemünk fényét :), azonban mi azért nem szeretjük a kenguru megnevezést, mert a kapható "kenguru" elnevezésű eszközök nem felelnek meg a helyes hordozás feltételeinek. Szűk a terpeszük, a babák lába lóg benne, sokszor merev a hátuk, nem tartja a baba hátát gerincét úgy, ahogy az ő életkorukban az szükséges lenne, azaz a C alakú gerincformát. Többségük nem jól osztja el a súlyt az édesanyán, kényelmetlen a pár percnél hosszabb hordozásra, így általában a polcon végzik, vagy szenvedve ugyan de hordjuk őket.

No de miben más egy SSC??
ÉG és FÖLD! Erre akkor jöttünk rá mi magunk is, amikor az 5 hónapos Levivel elmentünk kirándulni. Nagy vázas hátizsákban a gyerek, apa cipeli, vállán a teljes súly, gyerek súlypontja jóóó távol az apáétól, tehát állandóan ellen kell tartani.... Apa igen meggondolja kétszer mikor indul el legközelebb így.
Mellettünk azonban az előrébb járó barátaink vígan gyalogolták végig a 16 km-t egy ilyen SSC hordozóban, mi pedig rájöttünk, hogy bizony nem mindegy miben van a kisded, se nekünk, se neki. Vilike édesdeden, kényelmesen aludta végig, jó tartásban az egész utat, míg mi nem győztük pakolgatni a gyerek fejét, hol erre, hol arra bukott.

A Manduca teljesíti a jó hordozó minden elvárását:
- teljes háttámasz, elegendő terpesztartás
- kényelmes pántok, jó súlyelosztás a derék és a vállak között
- egyszerű felvétel
- elől, csípőn és háton is hordható
- újszülött szűkítővel akár a kisebbeket is beletehetjük
- anyaga bio pamut (standartoknál kender-pamut de szintén bio)
- értéktartó
- német TÜV által bevizsgált, megbízható minőség!


A Manduca különlegessége a többi hordozóval szemben a bővíthető hátrész. Ez annyiban szerencsés, hogy pici korukban magasabbra állítható a hátrész, így egész a nyak feletti részig megtámasztja a babát, majd mikor már nagyobbak és nézelődnének, rövidebbre állítjuk.


Az újszülött szűkítővel már az egész piciket is beletehetjük, becsatolva őket a szűkítőbe, hiszen az ő terpeszük még nem akkora, hogy elbírnák a manduca méretét.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése