szombat

ÚJ! Könyvklub a babamosolynál április 6-án!


Fegyverbe szülőtársaink! Az előzőekben már írtunk Adele Faber és Elaine Mazlish nagyszerű könyvéről (Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje), melynek segítségével könnyebben állhatjuk gyermekeink idegrendszerünk ellen indított rohamait. Úgy gondoltuk, hogy mivel a gyerekek is egymástól tudnak a legjobban tanulni, nekünk felnőtteknek is hasznos lehet, ha együtt vértezzük fel magunkat ennek az új kommunikációs formának a módszerével, és egy jófajta beszélgetéssel alapozzuk meg tudásunkat.
Tehát mindenkit szeretettel várunk április 6-án 16.15-től 18 óráig tartó első találkozónkra, melyet terveink szerint még 5 alkalom követne havi egyszer.
Előzetes bejelentkezés nem szükséges, de örülnénk neki az info@babamosoly.hu-n, illetve Boros Panna telefonszámán: 06-20-200-78-30 vagy személyesen a boltban. Bármilyen ezzel kapcsolatos kérdésre is ezeken a csatornákon tudunk válaszolni.
Figyelem!!! A helyszín nem a Csapó utcai bolt, hanem a Kossuth u. 11. szám első emeletén nyíló vevőszolgálatunk. (A bolt április 1-jétől áttelepül ide.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése