szombat

Miért is nyitottuk ezt a boltot?

Kérdezik tőlünk és persze időnként mi is magunktól, hiszen nagyon sok munkával is ját minden szépsége mellett.
Egy kis történelem :) : 3 és fél éve a kisfiunk születése nagyon sok mindent megváltoztatott, mind az életünkben, mind a gondolkodásunkban, azaz inkább a prioritásainkban. Már születése előtt biztosak voltunk benne, hogy eldobható pelenkába nem szeretnénk csomagolni, nem csupán az abban levő vegyi anyagok miatt, hanem a környezetünk miatt is. Amikor először olvastam a számokat megdöbbentő volt, hogy egy baba 1 TONNA nehezen lebomló, súlyos problémákat felvető szemetet termel.
Külföldön töltött hosszú éveim során azért már láttam, hogy tőlünk nyugatabbra egyre többen térnek vissza a mosható pelenkákhoz. De nem ám akármilyenekhez! Ezek már szépek, aranyosak, csinosak voltak, eszméletlen anyag és formaválasztékkal. No hát innen indult ez a szerelem.

Mára ebből már Magyarország egyik vezető pelenkamárkájának forgalmazása lett, a Pop-in pelenkák tavaly év végén megnyerték a legtöbb szavazatot a legkedveltebb mosható pelenka versenyben, egy független pelenkablogon.

Lelkesedésünk másik tárgya a kötődő neveléshez kapcsolódik: Hordozóeszközök!
De nem ám akármilyen kenguruk, sőt aki ismeri ezeket a hordozókat, általában nem is szereti lekenguruzni őket :). Ezek a hordozók speciálisan a baba ortopédiai, anatómiai igényeinek felelnek meg, támasztják a megfelelő helyen és nyújtanak kényelmes hordozási lehetőséget a szülőknek.

Az ehhez kötődő jó dolgok, mint a jó könyvek, igényes játékok már csak hab a tortán, de nagy gonddal megválogatjuk mindig, mi is az ami bekerül a mi kis boltunkba :).


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése