hétfő

Hajtka Mei-Tai

Megérkeztek az új, csak a Babamosoly számára készült Hajtka Mei Tai babahordozók.

Nem véletlenül ezek a Mei Tai babahordozók a legnépszerűbbek Magyarországon, hiszen igényes, kézzel készült, egyedi mintákkal és színekkel rendelkezik, és ami a legfontosabb, nagyon kényelmes a babáknak és a hordozó személynek is. Rengeteg tapasztalat van ezekben az eredetileg ázsiai típusú hordozókban.

Korábban persze ezek a mei tai hordozók is sokkal puritánabbak voltak, a mai mei tai-okban már jól párnázottak a vállpántok, a derékpánt és a hátrész (body) is. Erős és nem csúszós pántanyaga fontos ismérve a jó hordozónak. Elegendő hossza pedig a jól és helyesen köthetőségének (ez számos egyéb mei tai hordozónál nem megfelelő, érdemes figyelni erre).

Dekor anyagai egyediek és különlegesek, amelyek öltöztetik a hordozó személyt. Gyártójuk (maga is egy hordozó édesanya) örök garanciát vállal a hordozókra, melyek értéktartóak, használtan is remekül értékesíthetőek, egyedi voltuk miatt.


Idén már kapható a Bébi hajtka mei tai is, amely újszülött kortól alkalmas a baba hordozására. Az alap Hajtka 3-4 hónapos kortól ajánlott 20kg-ig.


Leveles Hajtka alvócsuklyával


Bébi Hajtka Mei Tai



Ívelt tetejű Hajtka Mei Tai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése