kedd

Elköltöztünk!

Na de most nem mentünk ám messze, csak az utca másik (naposabb :)) oldalára, ahol végre van hely hordozót próbálgatni, akár többen is beférni egyszerre a boltba! Mi nagyon szeretjük, reméljük Nektek is tetszik.

Mivel van pár lépcső a bejáratnál egy csengőt felszereltünk, hogy szóljatok ha segítsünk felhozni a babakocsit!
Mindezért kárpótol a belső! Szóval gyertek, érdemes benézni!

Tartogatunk programokat erre a hűvösebb időre is, kismamáknak, és olyan szülőknek is, akik családjába nemrég kopogtatott a gólya.
És persze azokról sem feledkezünk meg, akik most kezdik a  totyogós korszakot.

Szép sorjában akkor:
- augusztus 29-én 11 órakor szeretettel várunk Benneteket a Babamosoly boltba (Cegléd utca 16.) , ahol egy tea mellett ki lehet beszélni aggodalmaitokat, félelmeiteket; vagy legyen szó épp egy aktuális problémáról, ami most foglalkoztat Benneteket. Hogyan ne légy para-mama? a délelőtt címe. Aki kérdez, Trungel Anita. És aki válaszol, az is Ő. :)

- augusztus 31-én 10-13 óráig minibörzét tartunk a Komlóssy u. 54. szám alatt. Volt már több ilyen jó hangulatú délelőtt itt, lesz minden, móka-kacagás, beszélgetés, limonádé és becsületkasszás süti is. Korlátozott számban ugyan, de lehet jönni kis asztalokkal - kisszékekkel, és elhozni minden olyan kinőtt babaruhát-cipőt-játékot, ami nekünk már nem kell, jó állapotban van,  de még másnak kincs lehet. Amennyiben árulni szeretnétek, előzetes jelentkezést szeretnénk kérni péntekig az info@babamosoly.hu címen. Eladó helyek ára jelképes 400ft.  Látogatóként is várunk ide benneteket, az Egyetem sgt-on van a körforgalomnál a Belső Csend jógastúdió udvarán.  Nézzetek be!

- szeptember 1-én pedig 16.30 órai kezdettel ismét a Boltba várunk Benneteket: "Melyik hordozót válasszam" címmel interaktív bemutatóra-beszélgetésre várunk mindenkit, aki többet szeretne megtudni a babahordozásról, vagy épp valamilyen kötésmódot szeretne elsajátítani. Ezen a napon Boros Panna kalauzol mindenkit a hordozók tengerén.
- szeptember 11-től indul ismét a szülésfelkészítő dúla Katával, részletek: www.katadula.hu oldalon, még néhány hely van a mostanira, de folyamatosan lesz. Ennek a helyszíne a Belső Csend Jógastúdió.

A hűvös időre hasznos termékünk a Babylegs, és a Disana gyapjú leggings, valamint az Iobio pamut leggingsek amik ideálisak a bölcsibe, oviba is.
Ezek most kedvezménnyel kaphatóak szeptember 10-ig, csak a boltban!

Ezen kívül figyelmetekbe ajánljuk az megújult Pop-in pelenkáinkat, gyönyörű mintáikkal, és pihe-puha belsőjükkel!

www.babamosoly.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése