kedd

Bababoltunk nyitva ismét a vásárlók előtt :)

Csak nem bírjuk, hogy ne jöhessetek hozzánk személyesen nézelődni, próbálni, vásárolni, így újabb költözéssel hamarosan nyitunk a Cegléd u 11. szám alatt debreceni vásárlóinknak és barátainknak :)!!!
A személyes átvétel már itt zajlik! Keressetek bennünket nyugodtan a 30 562 5553 szám alatt!

Négyen tevékenykedünk már itt, sokat bővültünk és szép nagy árukészlettel várunk mindenkit. Most az ünnepekre is nagyon készültünk, sok új játékunk van, szép babaruházat is (elsősorban overálok és babylegsek, zoknik és sapkák, kesztyűk és hálózsákok és és és sorolhatnám még ), természetesen a hordozós palettánk is folyton bővül, minden variáció megtalálható már az üzletben (csatos hordozók, rugalmas kendők - tricot slen, moby - , szövött kendők, bondolino, Caboo és még sok egyéb. A hordozókhoz hordozós takarókat, mellényeket, kabátokat is találtok nálunk, kinek kinek igénye szerint.

A pelenkaválaszték is óriási, ha segítséget szeretnél a kezdő szett összeválogatásához, csak keress meg bennünket, az igényeid szerint válogatunk össze egy készletet.

Kiscipő választékunk is egyre bővül, most az új Pololo márkával, amely egy német kis családi vállalkozás, csak növényi cserzett bőrből készült pihe-puha cipőcskéikkel azonnal beleszerettünk! Bio cipők, nyomott mintával is, szebbnél szebbek és gyapjúfilc bélés jár hozzájuk.ÚJ CÍM: Debrecen Cegléd u. 11.
Hétfőtől Péntekig 8-16 óráig várunk benneteket!

Tel.: 30 562 5553

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése