hétfő

Popin leszoktató pelenka teszt 1.


Beütött azaz besütött végre a nyári kánikula, így gondoltuk teszteljük a leszoktatókat, még ha nem is teljesen a leszokás korában van a pici fiam. Első érvem az volt hogy bár még csak 8 hónapos, de már 11kg, letesztelem melyik méret megy most rá. Első körben a Popin pelenkák családjából néztük a leszoktatókat.


M méretet adtam rá, tökéletes.

A méretek alapján (kg alapján) mi S méret lennénk, tehát ha husi babáról van szó érdemes nagyobbat venni.

Meg kell állapítanom, nagyon kis csinos J. Jól passzol a combokon, még ezeken az enyhén szólva stabil combokon sem hagyott nyomot a gumirozás. Ilyenkor a nagy melegben valahogy szívesebben adom rá mint a pelenkát mert többnyire ugye minden nélkül van, de ha nem akarom hogy a takaró pisis legyen csak kell rá valami, de mégsem kell egy nagy pelus.

Kb másfél óra után vettem le róla kb egy pisivel , nem ázott át, bár nem ez a célja a leszoktatónak hogy 8 hónapos babó pisijét állja, de állta, mindenesetre ha belepisil, le kell venni róla.

Vékony érzet a babán, közel nem olyan vastag mint egy pelenka. Könnyű ráadni, anyaga a sportruházatokra emlékeztető. Puha és hamar szárad.

Mi a Coolfit kivitelt teszteltük, még a bébiplüss hátravan.  Ez pozitívan vizsgázott, lehet élvezni a pelusnélküliséget, balesetek nélkül!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése