szombat

Pelenka ABC nr. 1. Snappi

Tudtátok hogy a Snappi pelenkakapcsokat egy apuka találta ki? Merthogy frusztrálta a pelenkázás bonyodalmas volta :). Meg kell, hogy mondjam, jól kitalálta!
Na de mi is az a Snappi, kezdjük az elején. Tulajdonképpen a pelenkák összefogására használt kis alkalmatosság, amelynek segítségével prefold, tetra, tépőzár nélküli nadrágpelenkákat rögzíthetünk a babán, úgy, hogy bármilyen pelenkakülsőt könnyedén ráadhassunk ezután.

Korábban nagy biztosítótűket használtak erre a célra. A Snappiben az a jó, hogy se nem szúrhatja meg a babát, se becsatolni nem kell, egyszerű és nagyszerű.
Egy T alakú rugalmas, nem toxikus anyagból készült, kis fogacskákkal a végeken. A legújabb Snappi termékeknek egy biztonsági megoldás is került a végére, amely által a használaton kívüli snappiket még biztonságosabbá lehet tenni, úgy hogy a kis gumivéget áthúzzuk a fogak elé. (Bár a nagyobbik fiam ezt igen nehezményezi, ugyanis akkor feleannyira sem érdekes játék válik belőle...:))

A Snappi kapocs előnyei:

- Biztonságos
- Szivárgásmentes záródás
- Tartós! nem kopik el mint a tépőzár pl.
- Gazdaságos megoldás akár olcsóbb pelusokkal is remekül működik (pl tetra, prefold)
- Rémesen egyszerű a használata, íme:

Beakasztjuk a bal oldalon, majd kihúzzuk és beakasztjuk a jobb oldalon is. Végül az alsó fogacskákat is beakasztjuk és már készen is van!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése