szerda

Problémátok van a szoptatással? Mire jó a szoptanít?

Sok anya küzd azzal a problémával, hogy valamiért nem megy a szoptatás.
Az okok sokfélék lehetnek, cumizavar, helytelen mellretétel stb.

A szoptanít használatát például koraszülött gyerekeknél, szoptatási problémák esetén, adoptált babáknál, ajak- és/vagy szájpadhasadékkal született kicsiknél ajánlják. A cumisüvegből történő pótlás bezavarja a babát, cumi-mellbimbó zavart okozhat, a kicsi a cumi miatt helytelenül szopizik, mivel teljesen más technikával kell szopizni és s cumiból hozzájutni a pótláshoz.
De mi van akkor, ha egyenlőre kevés a tejmennyiség, a baba pótlásra szorul, viszont a cumi bezavarja?
Sokféle módszer létezik a pótlás adására, kiskanál, pohár, speciális etetők, stb. Viszont az ilyen jellegű kiegészítéssel nem éri inger a mellet, nehezebben áll be a kereslet-kínálat.

A Szoptanít használatával a baba is hozzájut a pótláshoz, úgy, hogy közben szopizik. Ez segíthet a megfelelő tejtermelés beállításában.Hogyan működik?

Az anya a nyakába akasztja a szoptanítot a táplálékkal ( lefejt tej vagy tápszer). A táplálék a tárolópalackból vékony szilikongumi csövön keresztül jut a bimbóhoz, így a baba azt hiszi, hogy a mellből kapja a táplálékot. A szívási ellenállás állítható, így még a cumizavaros babák is visszaszoktathatók a mellre.
3 különböző méretű csővel és a tartály magasságának állításával szabályozható az áramlás ellenállása.
(BPA-t nem tartalmaz)

Hirtelen szükségetek lenne rá?

A Szoptanít a Babamosoly bababoltban kölcsönözhető. 2000 ft/hó
5000 ft kaució, amit visszahozatalkor visszakapsz.

info@babamosoly.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése