kedd

Termelői piac Debrecenben, Mamik figyelmébe!

Becsöppentünk a Születés Hete szervezése kapcsán az Ifiházban tartott termelői piacra, és igen kellemes meglepetések értek bennünket :)

Mi a kis boltunkkal igyekszünk a természetesség jegyében ajánlani termékeinket még ha a trendek és igények nem is mindig ebbe az irányba mutatnak. Egyfajta útmutatás is, ki a műanyagok és a műkaják világából egy természetesebb, egészségesebb világ felé.

Ezért is láttuk örömmel ezt a kezdeményezést, amely már több mint egy éve működik az Ifjúsági házban Debrecen Simonffy u. 22 alatt.

Környékbeli termelők árulják minőségi termékeiket, melyre Marján Zsuzsa szervező neve garancia, hiszen ő vezeti Debrecen egyetlen Biopiacát is (Kandia utcán szombatonként).

Láttunk itt mindenféle finomságot, talán elsőként a péksütiket emelném ki..... Atyavilág azok a kakaós tekercsek, amik valódi kelt tésztából rengeteg kakaóval készültek (szerintem egy darab kétszemélyes :)), a kapros dübbencs, a túrós bukta több verziója és sokféle egészséges kenyér is.
De találtunk itt húsárut, frisset és kolbászokat is, zöldségstandot, lekváros és fűszeres standot, házi sajtokat is.

Mivel nagyon sokszor felmerül ez a téma a babaklubunkban, hogy honnan szerezzük be a nem agyonvegyszerezett, nem feldolgozott, JÓ minőségű kaját lehetőleg helyi termelőktől, így megosztjuk veletek ezt a piacot és képeket is készítettünk Nektek róla, kedvcsinálónak :)
Honlapjuk is van:  www.termeloiudvar.hu

Az idei Születés Hetén is fontos szerepet kap a vegyszermentes táplálkozás, ápolás és babatermékek, figyeljétek a programot!








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése