kedd

Hordozás télen

Lassan beköszönt a hideg, ami a hordozásban is külön figyelmet igényel.
Erre a kihívásra számos megoldás létezik, hordozós kabátok, pulóverek, mellények, a közös ruházathoz, illetve a kabáton kívül hordozáshoz a hordozós takarók.

Miért kényelmes a hordozós ruházat?

- Viszonylag kis helyet foglal, kényelmes megoldás
-
Sokkal könnyebb és gyorsabb az öltözködés
- Nincs szükség a sok réteg ruhadarabra
- Praktikus, mivel ha bemegyünk egy fűtött helyre a babával könnyedén levehető, nem melegszik be a baba, ha pedig alszik nem kell felkelteni hogy levetkőztessük

Mikor válasszunk hordozós takarót?


- Ha saját kabátunk felett szeretnénk hordani a babát,
- ha sokcélú takarót szeretnénk (a hordozós takarók kiválóak babakocsira is, bicikliülésre is később, valamint akár pelenkázó alátétként is)
- Ha bemegyünk egy boltba például, ez az a megoldás ahol a lekönnyebben levehetünk a babáról egy réteget.



Hűvösebb őszi napokra jó szolgálatot tehet egy hordozós mellény, ami polár  anyagból készült. Egyszerű a felvétele, csak bele kell bújni babástól, utána pedig összegombolni. Elöl és háton hordozáshoz is jó választás.

Télre egy hordozós kabát is jó választás, amely elöl hátul bővíthető, sőt még mellényként is használható!


A babamosolyon kapható hordozó takarók:

Minden MaM takaróhoz rágombolható sapka jár!

Mam Delux hordozós takaró
Téli vízhatlan változat, kívül belül hordható
  



Kicsit könnyebb, vékonyabb, bármilyen időben használható, vízlepergető anyag kívül


Vastag meleg téli takaró, vízlepergető külsővel
Téli hordozó takaró

Újra megnyíltak kapuink vásárlóink számára

Nagykereskedelmi bemutatótermünket megnyitottuk a vásárlók felé is, így ismét tudtok nálunk személyesen is vásárolni minden terméket, ami a babamosoly.hu webáruházban található.

Debrecen, Kishatár u. 26 szám alatt található kis irodánk és bemutatótermünk, ez a kika és az Auchan (régi Cora) közötti kis utca, a Kika oldalában. 8-16 óráig hétfőtől péntekig várunk Benneteket itt!

Itt átvehetők a személyes átvétellel kért webes rendelések, próbálhatók és megvásárolhatók a Liliputi puhatalpú cipők, Manduca hordozók, Beco babahordozók, mosható pelenkák, sok-sok természetes fajáték, Stadelmann aromaterápiás szülés-, vajúdás- és regenerálódássegítő keverékek, hordozókendők és sok minden más:).

A programok továbbra is a Belső Csend Jógastúdióban vannak (pelenkázós előadás, hordozási tanácsadás, előadás, stb) www.yogadebrecen.hu